RALLYvZL

 

 GEO pms Inno

5e Rally & Regularity van Zuid-Limburg op 10 november 2019.

Affiche2019Het was een moeilijke start, maar voor alles bestaat een oplossing.

Omdat we steeds wat variatie in het parkoers willen steken, hadden we ook dit jaar geopteerd om jullie een nieuwe klassementsproef te presenteren.
Initieel leek hier geen problemen mee te zijn, maar uiteindelijk bleken die er toch te zijn.
Na verschillende overlegmomenten, met alle instanties, zijn we uiteindelijk tot een akkoord gekomen. Zo kunnen we jullie dan nu ook de grote lijnen meedelen. Iets later dan gepland, maar beter laat dan nooit.
 
We hebben opnieuw 3 klassementsproeven uitgetekend, en beginnen direct met onze nieuwste, KP Niel.
Oorspronkelijk was dit er eentje van bijna 15km, maar na overleg hebben we hem een stuk moeten inkorten. Maar niet getreurd, de spectaculaire punten blijven behouden, en men zal direct goed wakker moeten zijn. Indien dit niet het geval is vrees ik dat we een paar auto’s gaan terugvinden die niet meer in hun oorspronkelijke staat verkeren.
 
Als 2de klassementsproef opteren we opnieuw voor KP Borlo, in ongewijzigde versie. Het oogsten van de gewassen, in combinatie met eventuele de nodige regenbuien, maken dat deze proef steeds tot een verraderlijke scherprechter wordt omgetoverd.
 
Klassementsproef 3, is opnieuw de show KP, namelijk Gelmen. In eerste instantie stond deze niet op het programma dit jaar, maar door de gewijzigde plannen, keren we terug naar richting Gelmen waar aan de petanquebaan het nodige spektakel te bewonderen valt . Enkel aan de finish zijn er wat wijzigingen aangebracht.
 
Na 3 lussen weten we op zondag 10 november wie deze 5e editie op zijn palmares mag bijschrijven.
 
Voor de Servicezone, HQ en accommodaties blijven we bij de plaats waar we de vorige 4 jaren reeds vertoefden, namelijk de industriezone van Gingelom.
Hopelijk mogen we vele deelnemers en bezoekers verwachten, maar dat zal de komende weken wel duidelijk worden. Vanaf zondag 15/9 om 12:00 kan er naar hartenlust ingeschreven worden via deze website.
 
You Gotta Be There!
Back to Top